Coachen

Na vele jaren werk- en sportervaring wil ik personen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei waarbij altijd aandacht is voor de leefstijl en vitaliteit. Als veranderaar bij gedrag van personen gaan we eerst de goede vraag en doelen formuleren voordat we aan de slag gaan. De coaching doen we zoveel mogelijk wandelend/hardlopend in de frisse buitenlucht. De coaching kent een aantal varianten:

Coach voor managers

Als coach voor managers die net zijn gestart, maar ook doorgewinterde managers die vastlopen in hun werk. Ik ben gericht op een ontwikkelvraagstuk in je rol als beginnende of ervaren manager. In het gesprek kunnen de volgende onderwerpen aan de orde komen: stress en effectief blijven handelen, persoonlijk leiderschap, loslaten, ruimte geven aan medewerkers, etc.
Stacks Image 15

Leefstijlcoach

Als geaccrediteerd no-nonsens leefstijlcoach begeleid ik individuen en groepen. Het doel is dat de deelnemer zelfstandig verder gaat met de opgedane handvatten. Ik werk samen met andere professionals in de zorg (zoals huisarts, praktijkondersteuner), paramedische zorg (zoals diëtiste, fysiotherapeut, psycholoog) en sportaanbieders.
 
Wilt u meer weten over het aanbod van leefstijlcoaching: Leefstijlcoaching (op www.vitamineco.nl).

Beweegcoach

Als beweegcoach bied ik bewegen aan voor een brede doelgroep in de leeftijd van 30 tot 70+ jaar in een groep van maximaal 10 tot 12 personen. Onder de naam VitamineCo bied ik de mogelijkheid om dichtbij huis te bewegen in het Prinsenpark en Ommoordse Veld in Rotterdam. Iedereen workout op zijn/haar niveau.
Stacks Image 8
2022 © Carmen Sjardijn | stuur direct een email