Carmen Sjardijn

Na mijn VWO ben ik rechten gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg en heb dit gecombineerd met de judo wedstrijdsport bij Sportinstituut Ooms tot mijn 21e. Vanaf mijn 24e ben ik gaan werken in diverse functies bij uitgeversconcern Audax en de gemeenten Utrecht en Dordrecht.

Op mijn 38e ben ik gestart als interimmanager waarbij ik mij heb gespecialiseerd in verandertrajecten bij gemeenten en maatschappelijke organisaties in de regio Zuid-Holland. Na 10 jaar kijk ik nog steeds met plezier in een andere keuken en leer ik hier veel van. Ik heb steeds meer aandacht gekregen voor de psychologische kant in de organisatie- en gedragsverandering van individuen en groepen. Daarnaast treed ik regelmatig op als workshop-begeleider en dagvoorzitter.

De passie voor sport en bewegen is altijd gebleven. Na een sabbatical van een jaar op Curaçao kroop mijn sportbloed op mijn 35e toch weer naar het powerliften. Ik heb een mooie staat van dienst op internationaal masterniveau als 3-voudig Wereld kampioen en 5-voudig Europees kampioen. De uitdaging is het blijven geloven in je doel en jezelf blijven verrassen in de training. Sinds 2014 begeleid ik workout groepen en individuen als beweegcoach naast mijn interim werk. Mijn sport vakkennis combineer ik met ruim 40 jaar ervaring als krachtsporter en judoka. 

In de afgelopen jaren ben ik me blijven ontwikkelen via verschillende opleidingen op het vlak van bedrijfskunde (Business Universiteit Nyenrode), verandermanagement (Sioo) en psychologie (Radboud Academy-Radboud Universiteit), Fitvak A/B én tot leefstijlcoaching (AVLEG).

Als geaccrediteerde leefstijlcoach breid ik mijn diensten uit met leefstijlcoaching aan particulieren, uitvoering van leefstijlinterventieprogramma en advisering over duurzame inzetbaarheid voor organisaties om hun medewerkers vitaal te krijgen en te houden.

In mijn diverse rollen ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en opgenomen in het kwaliteitsregister:
  • Als verandermanager/-adviseur bij de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs
  • Als geaccrediteerde leefstijlcoach bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland
  • Als beweegcoach/workout trainer in het Kwaliteitsregister Fitnessprofessionals bij NL Actief.

Leren en ontwikkelen is één van de pijlers binnen mijn bureau. Dus “practice what you preach” en daarom volg ik regelmatig bijscholing als verander-/ontwikkelmanager, facilitator, leefstijl- en beweegcoach om de laatste ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden te volgen. In 2022/2023 volg ik de opleiding Executive Change Management bij Sioo (interuniversitair Centrum voor Organisatie- en Veranderkunde).
Stacks Image 50
Stacks Image 52
Stacks Image 54
2022 © Carmen Sjardijn | stuur direct een email